Training, evaluatie en back-upmogelijkheden binnen uw Microsoft Enterprise Agreement

december 5, 2023

Wist je dat je met een Microsoft Enterprise Agreement (EA) kosteloos een bepaald aantal licenties kunt gebruiken voor training, evaluatie en back-up? Duik in de kleine lettertjes van je Enterprise Agreement en ontdek een bepaling die de manier waarop jouw organisatie training, evaluatie en back-up benadert, kan transformeren.

Kopieën voor training/evaluatie en back-up

Voor alle producten behalve Online Services mag de Enrolled Affiliate (1) tot 20 gratis kopieën van een willekeurig gelicentieerd product gebruiken in een speciale trainingsfaciliteit op zijn terrein voor trainingsdoeleinden met betrekking tot dat specifieke product, (2) tot 10 gratis kopieën van een willekeurig product gebruiken gedurende een evaluatieperiode van 60 dagen, en (3) één gratis kopie van een willekeurig gelicentieerd product gebruiken voor back-up- of archiveringsdoeleinden voor elk van zijn afzonderlijke geografische locaties. Proefversies voor Online Services kunnen beschikbaar zijn indien gespecificeerd in de gebruiksrechten.

Ontdek de verborgen voordelen: Trainingsmogelijkheden in jouw Enterprise Agreement

In het vaak over het hoofd geziene gedeelte van je Enterprise Agreement, onder ” Kopieën voor training/evaluatie en back-up,” wacht een wereld van mogelijkheden. Voor alle Producten, behalve Online Services, hebben Enrolled Affiliates het recht om maximaal 20 gratis kopieën van een willekeurig gelicentieerd product te gebruiken in een speciale trainingsfaciliteit op hun terrein, met als doel training over dat specifieke product.

Stel je een scenario voor waarin je team deelneemt aan hands-on, meeslepende trainingssessies zonder zich zorgen te hoeven maken over extra licentiekosten. Deze bepaling verandert het spel, bevordert een cultuur van voortdurende educatie en vaardigheidsontwikkeling binnen jouw organisatie.

Meer dan training: Evaluatiemogelijkheden in je Enterprise Agreement

Het Enterprise Agreement beperkt zich niet alleen tot trainingsvoordelen. Het biedt ook een genereuze bepaling voor evaluatiedoeleinden. Enrolled Affiliates kunnen maximaal 10 gratis kopieën van willekeurige producten gebruiken gedurende een evaluatieperiode van 60 dagen. Dit geeft besluitvormers voldoende tijd om de functionaliteit, compatibiliteit en afstemming met organisatorische behoeften van de producten te beoordelen.

Deze bepaling is het toegangsbewijs van jouw organisatie tot geïnformeerde besluitvorming. Het stelt je in staat om de volledige potentie van Microsoft-producten te verkennen voordat je een toezegging doet, zodat je investeringen naadloos aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen.

Backupmogelijkheden in Enterprise Agreement

Gegevensbeveiliging is van het grootste belang in het digitale tijdperk, en jouw Enterprise Agreement erkent dit. Enrolled Affiliates kunnen één gratis kopie van een willekeurig gelicentieerd product gebruiken voor back-up- of archiveringsdoeleinden voor elke afzonderlijke geografische locatie. Deze strategische zet is een bescherming tegen onvoorziene gegevensverlies of systeemstoringen, en biedt gemoedsrust en operationele continuïteit.

Onderneem actie met BeSharp Experts: Jouw gids voor het maximale uit EA-voordelen

Terwijl je het onbenutte potentieel binnen je Enterprise Agreement ontdekt, overweeg de betekenis van deskundige begeleiding. Bij BeSharp Experts zijn we gespecialiseerd in het navigeren door de complexiteiten van Microsoft licenties, zodat organisaties onder andere het meeste uit deze waardevolle bepalingen halen.

Laat het potentieel van je Enterprise Agreement niet onbenut. Neem vandaag nog contact op met BeSharp Experts voor onafhankelijk advies over Microsoft licenties en ondersteuning bij contractonderhandelingen. Geef jouw organisatie de kracht van deskundige begeleiding en ontgrendel de volledige waarde van jouw Microsoft investeringen.