Sluit een Microsoft overeenkomst af die het waard is om over op te scheppen  

februari 28, 2024

Bij BeSharp Experts zijn we toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven zoals die van u bij het sluiten van Microsoft deals waar u echt trots op kunt zijn. Ongeacht of u voorbereidingen treft voor een aankomende vernieuwing of onderhandelt over een nieuw contract, begrijpen wij het belang van het verkrijgen van de best mogelijke prijs en contractvoorwaarden voor uw organisatie. Met onze expertise en onze toewijding aan hoogwaardige dienstverlening, zijn we hier om u door elk onderdeel van het proces te leiden en ervoor te zorgen dat u uitstekende resultaten behaalt. 

Duidelijk inzicht in uw licentiepositie: 

Effectieve onderhandelingen beginnen met een duidelijk inzicht in uw huidige licentiepositie. Ons team bij BeSharp Experts is gespecialiseerd in het bieden van uitgebreide inzichten in uw licentielandschap, zodat u over de kennis beschikt die nodig is om te onderhandelen vanuit een sterke positie. 

Optimalisatiemogelijkheden: 

We beperken ons niet tot alleen het inzichtelijk maken van het softwaregebruik en het in kaart brengen van uw licentiepositie. Na het inventariseren van uw omgeving, onderzoeken we ook waar optimalisatiemogelijkheden liggen. Op deze manier helpen we u om de waarde van uw licenties te maximaliseren en tegelijkertijd de kosten te minimaliseren. 

Roadmap sessies: 

Bij BeSharp Experts begrijpen we dat uw softwarebehoeften voortdurend evolueren. Daarom bieden we strategische roadmapsessies om uw softwarestrategie af te stemmen op uw bedrijfsdoelstellingen. Door uw roadmap te integreren in onze onderhandelingsstrategie, zorgen we ervoor dat uw softwareovereenkomsten uw langetermijndoelen ondersteunen. 

Ontwikkeling van relevante licentiescenario’s: 

Het opstellen van relevante licentiescenario’s is cruciaal voor succesvolle onderhandelingen. Ons team werkt nauw met u samen om scenario’s te ontwikkelen die uw unieke huidige en toekomstige behoeften en prioriteiten weerspiegelen, zodat we onderhandelen over voorwaarden die zijn afgestemd op uw bedrijf. 

Strategische onderhandelingsvoorbereiding: 

We laten geen enkele mogelijkheid onbenut in de voorbereiding op onderhandelingen, waarbij we nauw samenwerken met uw team bij elke stap van het proces. Onze experts voeren grondig onderzoek uit, analyseren markttrends en ontwikkelen onderhandelingsstrategieën die zijn ontworpen om de best mogelijke resultaten voor uw organisatie te behalen. Door nauw samen te werken met u, zorgen we ervoor dat onze aanpak volledig is afgestemd op uw doelstellingen en prioriteiten, waardoor onze gezamenlijke inspanningen worden gemaximaliseerd om een succesvolle deal te sluiten. 

Onderhandelingen met Microsoft: 

Als onafhankelijk adviseur hebben we naast licentiekennis ook uitgebreide ervaring met onderhandelen met Microsoft namens onze klanten. Of u nu een bestaande overeenkomst vernieuwt of een nieuwe onderhandelt, u kunt op ons vertrouwen om op te komen voor uw belangen en de best mogelijke deal te sluiten. Ons team brengt een schat aan kennis en expertise naar de tafel, zodat u strategische begeleiding en ondersteuning krijgt tijdens het onderhandelingsproces. 

De resultaten: 

Wanneer u samenwerkt met BeSharp Experts, kunt u een scala aan voordelen verwachten, waaronder: 

  • Een compliant softwareomgeving die risico’s minimaliseert en geruststelling biedt. 
  • Concrete kostenbesparingen door optimalisatie en strategische onderhandeling. 
  • Proactieve kostenvermijdingsmaatregelen die uw organisatie beschermen tegen onnodige toekomstige uitgaven. 
  • De best mogelijke prijs en contractvoorwaarden, afgestemd op uw specifieke behoeften. 
  • Transparantie gedurende het hele proces, zodat u altijd op de hoogte bent en in controle bent. 
  • Een gestroomlijnd proces met duidelijke mijlpalen, waardoor onderhandelingen soepel en efficiënt verlopen. 
  • Het vrijmaken van budgetten voor innovatie, wat de groei van het bedrijf stimuleert en ruimte biedt voor nieuwe initiatieven. 
  • Toekomstbestendige overeenkomsten die aansluiten op uw huidige en toekomstige behoeften. 

Klaar om een softwaredeal te sluiten die uw verwachtingen overtreft? 

Stel uw succes niet uit – werk samen met BeSharp Experts en ontgrendel het volledige potentieel van uw software-investeringen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken en een softwaredeal te sluiten waar u trots op kunt zijn.