Prijsaanpassingen voor de Microsoft Cloud

juni 13, 2023

Microsoft heeft eerder dit jaar aangekondigd dat er prijsaanpassingen zullen worden doorgevoerd voor de Microsoft Cloud-producten. Deze prijsaanpassingen hebben betrekking op verschillende valuta’s en zullen vanaf 1 april 2023 van kracht zijn. Hieronder volgen de aangekondigde veranderingen:

GBP: +9%

DKK, EUR en NOK: +11%

SEK: +15%

Het doel van deze prijsaanpassingen is om de prijzen van de Microsoft Cloud wereldwijd meer in lijn te brengen met de wisselkoers van lokale valuta ten opzichte van de Amerikaanse dollar (USD). Microsoft blijft regelmatige evaluaties uitvoeren om rekening te houden met valutaschommelingen.

Om ervoor te zorgen dat u als klant goed voorbereid bent op deze veranderingen en de impact ervan op uw budgetten, is het raadzaam om onafhankelijk advies in te winnen. BeSharp Experts staat voor u klaar om u te helpen bij het navigeren door deze prijsaanpassingen en het optimaliseren van uw kostenbeheer op het gebied van softwarelicenties en cloudabonnementen.

Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van ons expertise en onafhankelijk advies. Voorkom onnodige licentie-uitgaven en ontdek samen met ons de meest optimale licentie-oplossingen voor uw Microsoft Cloud-abonnementen.