Microsoft Viva

juni 27, 2023

Als u op zoek bent naar manieren om de medewerkerservaring en productiviteit binnen uw organisatie te verbeteren, overweeg dan Microsoft Viva. Het is een pakket van platforms voor medewerkerservaring die naadloos geïntegreerd zijn binnen Microsoft Teams. Met Microsoft Viva heeft u toegang tot verschillende tools die zijn ontworpen om verschillende aspecten van de medewerkersreis te verbeteren.

Viva Insights: Verkrijg productiviteits- en welzijnsinzichten op basis van gegevensgestuurde aanbevelingen. Begrijp werkpatronen, identificeer gebieden voor verbetering en bevorder een gezonde balans tussen werk en privé voor uw medewerkers.

Viva Connections: Bevorder een gevoel van gemeenschap en verbinding onder uw externe personeelsbestand. Creëer gepersonaliseerde dashboards voor medewerkers, deel nieuws en bronnen, en stimuleer open communicatie en het delen van ideeën.

Viva Topics: Benut de kracht van kennisontdekking. Breng automatisch relevante expertise en informatie naar boven binnen Microsoft 365-apps, versnel het inwerkproces en voorkom verlies van kennis.

Viva Learning: Cultiveer een cultuur van continu leren. Verzamel en deel leermiddelen van verschillende bronnen, geef medewerkers de mogelijkheid om cursussen te volgen en aan te bevelen, en integreer leren naadloos in hun dagelijkse werkzaamheden.

Viva Engage: Versterk relaties en bouw een cultuur van betrokkenheid op. Bied een sociaal platform waar medewerkers kunnen delen, samenwerken en bijdragen, wat transparantie en een gevoel van verbondenheid bevordert.

Viva Goals: Geef medewerkers de mogelijkheid om doelen bij te houden en af te stemmen. Stel individuele, afdelings- en organisatiedoelen in, volg de voortgang en zorg ervoor dat iedereen gefocust en verantwoordelijk blijft.

Viva Sales: Stroomlijn het verkoopproces en verbeter de ervaring van verkopers. Automatiseer taken, genereer samenvattingen van gesprekken en verkrijg waardevolle inzichten om deals sneller af te sluiten en klantrelaties te verbeteren.

Viva Pulse: Verkrijg waardevolle inzichten in de gevoelens van medewerkers. Moedig feedback en meningen aan via anonieme enquêtes, begrijp hoe medewerkers zich echt voelen en doe datagestuurde verbeteringen in de werkomgeving.

People in Microsoft Viva: Plaats mensen centraal in de medewerkerservaring. Deze platformmogelijkheid stelt u in staat om moeiteloos verbindingen en experts binnen uw organisatie te ontdekken. Geïntegreerd als een app binnen Microsoft 365-profielen, maakt People in Microsoft Viva gebruik van kunstmatige intelligentie om waardevolle informatie over interesses, kennis en doelen te ontsluiten, wat leidt tot verbeterde samenwerking en teambuilding.

Download de vergelijkingstabel

Als u meer wilt weten over Microsoft Viva, kunnen wij informatie verstrekken over licentieopties die zijn afgestemd op uw behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie.