Microsoft Copilot for Security: Vooruitgang in AI-gedreven beveiliging

maart 25, 2024

Als toonaangevende adviseurs op het gebied van Microsoft licenties en ervaren onderhandelaars van Microsoft contracten, is het onze taak om u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op uw IT-beveiligingsstrategie. Een van de meest recente aankondigingen is de algemene beschikbaarheid van Microsoft Copilot for Security, die op 1 april 2024 wereldwijd wordt gelanceerd. Dit innovatieve AI-platform is ontworpen om security- en IT-professionals te ondersteunen bij het identificeren van bedreigingen die anders mogelijk over het hoofd worden gezien, en om hen in staat te stellen sneller te handelen en de expertise van het team te versterken.

De kracht van Copilot for Security

Microsoft Copilot for Security is gebaseerd op generatieve AI en is de eerste in zijn soort in de branche. Het platform maakt gebruik van geavanceerde taalmodellen en wordt geïnformeerd door grootschalige gegevens en bedreigingsinlichtingen, waaronder meer dan 78 biljoen beveiligingssignalen die dagelijks door Microsoft worden verwerkt. Hierdoor kunnen op maat gemaakte inzichten worden geleverd en kunnen volgende stappen worden begeleid. Met Copilot kunt u beveiligen op de snelheid en schaal van AI en uw beveiligingsoperaties transformeren.

Toegankelijkheid voor iedereen met Pay-as-you-go

In lijn met Microsoft’s streven om beveiliging voor een breed publiek toegankelijk te maken, introduceert het een flexibel pay-as-you-go-licentiemodel voor Copilot for Security. Dit op consumptie gebaseerde prijsmodel stelt organisaties in staat om snel van start te gaan en vervolgens hun gebruik en kosten aan te passen aan hun specifieke behoeften en budget.

Wereldwijde beschikbaarheid en brede ecosysteem

Met de algemene beschikbaarheid zal Copilot for Security wereldwijd beschikbaar zijn vanaf 1 april 2024. Het platform is meertalig en kan prompten verwerken en reageren in acht talen, met een interface voor 25 verschillende talen, waardoor het geschikt is voor alle belangrijke geografische gebieden over de hele wereld. Bovendien zal Copilot geïntegreerd worden met bestaande Microsoft-beveiligingsproducten, waardoor het nog gemakkelijker wordt voor IT- en beveiligingsprofessionals om te profiteren van de snelheid en nauwkeurigheid van AI.

Nieuwe mogelijkheden van Copilot for Security

Bij de lancering van Copilot for Security worden nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd, zoals incident summarization, impactanalyses, reverse engineering van scripts en geleide incidentrespons. Het platform zal beschikbaar zijn via een zelfstandig portaal en ingebedde ervaringen in verschillende Microsoft-beveiligingsproducten, waaronder Defender XDR, Sentinel en Defender Threat Intelligence.

Neem vandaag nog contact met ons op

We staan voor een spannende nieuwe fase in de wereld van AI-gedreven beveiliging, en Microsoft Copilot for Security belooft een gamechanger te worden. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze oplossing en wilt u weten hoe u dit het beste kunt licentiëren en de beste prijs kunt verkrijgen, neem dan contact met ons op. Als ervaren experts op het gebied van Microsoft licenties staan wij klaar om u te helpen bij het maximaliseren van de voordelen van deze innovatieve oplossing voor uw organisatie.