Marcus Meekel benoemd tot Managing Partner bij BeSharp Experts

september 7, 2023

Badhoevedorp, 05 september 2023 – BeSharp Experts, een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in het maximaliseren van Microsoft software-investeringen, kondigt met trots de toetreding aan van Marcus Meekel als Managing Partner aan. Deze benoeming versterkt de positie van BeSharp Experts en benadrukt het engagement van het bedrijf om de beste service te bieden aan haar klanten.

Marcus Meekel brengt langdurige internationale ervaring in business operations en management met zich mee, en zijn expertise zal een cruciale rol spelen in het verder uitbouwen van het succes van BeSharp Experts. Als Managing Partner zal hij de dagelijkse operatie leiden en zich inzetten om de organisatie op professionele wijze te stroomlijnen. Daarnaast zal Marcus vanuit zijn diepgaande kennis en expertise ervoor zorgen dat projecten effectief verlopen en dat klanten de best mogelijke ervaring krijgen.

“De toetreding van Marcus Meekel als Managing Partner is een belangrijke mijlpaal voor BeSharp Experts,” aldus Wim Zuman, Director Services en oprichter van BeSharp Experts. “Zijn bewezen staat van dienst en leiderschapsvaardigheden zullen van onschatbare waarde zijn voor onze organisatie en onze klanten.

Marcus Meekel voegt zich bij BeSharp Experts op een moment van groei en uitbreiding, waarbij het bedrijf zich blijft inzetten om hoogwaardige adviesdiensten te leveren aan klanten in diverse sectoren. Zijn leiderschap zal een cruciale rol spelen bij het realiseren van de missie van BeSharp Experts om klanten te voorzien van de expertise en oplossingen die nodig zijn voor hun succes.

Over BeSharp Experts:

BeSharp is een toonaangevend consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het maximaliseren van Microsoft software-investeringen. Met 15+ jaar ervaring in contractonderhandelingen en software licentieoptimalisatie geven wij klanten onafhankelijk advies om weloverwogen beslissingen te nemen over hun software investeringen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marcus Meekel (Director Finance & Operations)

BeSharp Experts

Tel. 085-007 0484

info@besharpexperts.com

www.besharpexperts.com

Onze expertise, uw succes.