Bespaar geld in Azure

juni 13, 2023

Bij BeSharp Experts begrijpen we dat kostenoptimalisatie in Azure cruciaal is voor bedrijven. Daarom willen we u graag informeren over de mogelijkheden van reserveringen en besparingsplannen, die u aanzienlijke kostenbesparingen kunnen opleveren.

Azure Reserveringen bieden u de mogelijkheid om geld te besparen op het gebruik van specifieke resources in Azure. Door een commitment aan te gaan voor een abonnement van één of drie jaar, ontvangt u kortingen op de resources die u gebruikt. Met reserveringen kunt u tot wel 72% besparen op uw resourcekosten in vergelijking met betalen per gebruik. Deze kortingen worden automatisch toegepast op de overeenkomstige resources na aanschaf van een reservering. U kunt kiezen tussen betalingen vooraf of per maand, waarbij de totale kosten gelijk zijn. Ons team van cloudexperts staat klaar om u te begeleiden bij het optimaliseren van uw reserveringsstrategie en het realiseren van maximale kostenefficiëntie.

Naast reserveringen biedt Azure ook Savings Plans als een kostenbesparende optie. Met Azure Savings Plans kunt u geld besparen door u te binden aan een vast bedrag per uur voor rekenservices gedurende één of drie jaar. Deze plannen kunnen uw resourcekosten verlagen met maximaal 65% in vergelijking met betalen per gebruik. U kunt kiezen tussen gedeelde, abonnements- of resourcegroepscoping voor uw Savings Plan, en de voordelen worden automatisch toegepast op in aanmerking komende resources binnen de gekozen scope.

Het is belangrijk op te merken dat reserveringen beschikbaar zijn voor een breed scala aan resources, zoals virtuele machines, opslag, databases en meer. Savings Plans zijn momenteel beperkter in hun beschikbaarheid, maar omvatten resources zoals virtuele machines, App Services, Functions Premium en Azure Container Instances.

Het maken van de juiste keuzes tussen reserveringen en Savings Plans kan complex zijn, maar ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het nemen van de beste beslissingen voor uw specifieke behoeften. Ons doel is om uw kosten te optimaliseren, efficiëntie te stimuleren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen in de cloud.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin uw reis naar aanzienlijke kostenbesparingen in Azure. Wij staan klaar om u te helpen de voordelen van reserveringen en besparingsplannen te benutten en uw cloudadoptie te versterken.