Kevin Pastor benoemd tot Managing Partner bij BeSharp Experts

september 12, 2023

Datum: Dinsdag 12 september 2023

Badhoevedorp, Nederland – BeSharp Experts, een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in het maximaliseren van Microsoft software-investeringen, heeft haar team versterkt met de benoeming van Kevin Pastor als de nieuwe Managing Partner, verantwoordelijk voor Sales & Marketing.

Met meer dan twee decennia ervaring in de software- en licentiewereld, voegt Kevin Pastor waardevolle kennis toe aan BeSharp Experts. Hij heeft diverse functies bekleed gedurende zijn loopbaan, variërend van licentiespecialist tot het vervullen van sales en marketing gerelateerde (management)functies.

Met deze benoeming zal Kevin Pastor verantwoordelijk zijn voor de sales & marketing activiteiten van BeSharp Experts. Zijn expertise en bewezen staat van dienst maken hem tot een waardevolle aanwinst voor het team, en hij zal bijdragen aan de verdere groei en het succes van het bedrijf.

Hoewel BeSharp Experts nog in de opstartfase verkeert, zijn we vastberaden om, dankzij de ruime ervaring en expertise van onze Managing Partners, Wim Zuman (Professional Services), Marcus Meekel (Finance & Operations), en nu Kevin Pastor (Sales & Marketing), uit te groeien tot een dominante speler in de wereld van licentie- en cloudoptimalisatie.

Kevin Pastor deelt zijn enthousiasme: “Ik ben verheugd om deel uit te maken van het BeSharp Experts-team en kijk ernaar uit om onze positie in de licentie en cloud optimalisatiebranche verder te versterken. Samen zullen we nieuwe hoogten bereiken en onze klanten voorzien van het beste advies.”

Over BeSharp Experts:

BeSharp is een toonaangevend consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het maximaliseren van Microsoft software-investeringen. Met 15+ jaar ervaring in contractonderhandelingen en software licentieoptimalisatie geven wij klanten onafhankelijk advies om weloverwogen beslissingen te nemen over hun software investeringen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Naam: Kevin Pastor
Functie: Director Sales & Marketing
E-mail: kevin.pastor@besharpexperts.com
Telefoon: 06-46226842

Onze expertise, uw succes.