In gesprek met Kevin Pastor

maart 11, 2024
  • Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Kevin, en ik ben verantwoordelijk voor sales & marketing bij BeSharp Experts BV. Met meer dan 23 jaar ervaring in de software- en licentie-industrie, ben ik sinds 2000 actief in deze branche. Mijn loopbaan begon bij Microsoft, waar ik mijn eerste stappen zette in de wereld van software en licenties. Vervolgens heb ik bij verschillende Licensing Solution Providers gewerkt, waar ik mijn kennis en ervaring verder heb ontwikkeld. Nu, als managing partner bij BeSharp Experts, breng ik mijn expertise en passie voor sales & marketing in om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

  • Wat zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden van uw rol als Director Sales & Marketing bij BeSharp Experts?

Als Director Sales & Marketing bij BeSharp Experts ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om onze sales- en marketingactiviteiten te optimaliseren. Dit omvat het identificeren van nieuwe kansen, het ontwikkelen van marketingcampagnes, en het onderhouden van sterke relaties met klanten.

  • Wat heeft je gemotiveerd om jezelf aan te sluiten bij BeSharp Experts?

Mijn motivatie om me aan te sluiten bij BeSharp Experts kwam voort uit een verlangen om na 27 jaar in loondienst een nieuwe stap te zetten en voor mezelf te beginnen. Ik had ruime ervaring opgedaan in de branche, en het leek me het perfecte moment om mijn expertise te benutten en een nieuw avontuur aan te gaan. Bovendien voelde ik me aangetrokken tot BeSharp Experts omdat ons team elkaar perfect aanvult. We hebben allemaal veel ervaring op ons vakgebied, wat me het vertrouwen gaf dat we samen succesvol zouden zijn.

  • Wat heeft jouw ervaring bij Microsoft en andere Licensing Solution Providers jou geleerd en hoe heeft dit je voorbereid op je huidige rol bij BeSharp Experts?

Mijn ervaring bij Microsoft en andere Licensing Solution Providers heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om klantgericht te zijn en om flexibel te kunnen inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Het heeft me ook geleerd hoe ik effectief kan communiceren en onderhandelen met klanten en partners, en hoe ik waardevolle relaties kan opbouwen en onderhouden.

  • Kun je enkele recente successen of prestaties delen waar je trots op bent in jouw rol bij BeSharp Experts?

Ik ben bijzonder trots op de prestaties van ons team bij BeSharp Experts, waar we binnen een kort tijdsbestek een aanzienlijk aantal vooraanstaande multinationale bedrijven hebben bijgestaan. We hebben hen geholpen bij het vinden van de meest optimale licentie-oplossingen en succesvol onderhandeld over Microsoft licentiecontracten. Deze inspanningen hebben geleid tot aanzienlijke besparingen en uitstekende resultaten voor onze klanten.

  • Hoe ga je om met concurrentie in jullie branche en hoe differentieer je BeSharp Experts in de markt?

Bij BeSharp Experts differentiëren we ons door onze diepgaande kennis van Microsoft licenties en marktstrategieën, gecombineerd met een klantgerichte aanpak, waardoor we ons onderscheiden van andere bedrijven in de branche. Ons strak ingerichte proces zorgt ervoor dat we efficiënt en effectief werken, met de focus op het bieden van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

  • Hoe kunt u de waarde van BeSharp Experts voor potentiële klanten samenvatten in slechts enkele zinnen?

Bij BeSharp Experts begrijpen we de uitdagingen van het kiezen van de juiste adviseur voor Microsoft licenties. We onderscheiden ons als volledig onafhankelijke adviseurs, zonder externe invloeden die de objectiviteit van ons advies kunnen beïnvloeden.

Onze aanpak omvat een grondige inventarisatie van de Microsoft omgeving van klanten, het identificeren van optimalisatiemogelijkheden en het selecteren van het meest geschikte scenario op basis van huidige en toekomstige behoeften. We ondersteunen ook bij onderhandelingen om de beste prijs en voorwaarden te verkrijgen, zonder afbreuk te doen aan functionaliteit of innovatie. Onze focus ligt altijd op het bereiken van een perfecte balans tussen kostenbesparing en behoud van nodige functionaliteit en innovatie voor onze klanten. Bovendien hebben klanten ontdekt dat de kostenbesparingen die ze realiseren door onze diensten in te schakelen, altijd de investering dubbel en dwars terugverdienen.