Goedkopere en snellere ondersteuningsalternatieven voor Microsoft Unified Support: Een gids voor alternatieve serviceproviders

juni 10, 2024

Bedrijven vertrouwen zwaar op Microsoft-producten en -diensten om productiviteit en innovatie te stimuleren. Echter, de sterk stijgende kosten van Microsoft Premier/Unified Support kunnen aanzienlijke uitdagingen vormen voor IT-budgetten, waardoor de middelen voor innovatie beperkt worden en mogelijk zelfs het inkrimpen van IT-personeel noodzakelijk wordt.

Het probleem met de prijsstelling van Microsoft Unified Support

Microsoft’s Unified Support, geïntroduceerd in juli 2017, had tot doel de ondersteuningservaring voor organisaties die Microsoft-producten en -diensten gebruiken te stroomlijnen en te verbeteren. Echter, de realiteit is dat de kosten van Unified Support blijven stijgen, waardoor IT-budgetten onder druk komen te staan en het vermogen van bedrijven om te investeren in andere kritieke gebieden wordt belemmerd.

De oplossing: Alternatieve serviceproviders

Alternatieve serviceproviders bieden een overtuigend alternatief voor Microsoft Unified Support, waarbij vergelijkbare serviceniveaus worden geleverd tegen een fractie van de kosten. Door te kiezen voor ondersteuning door alternatieve serviceproviders kunnen bedrijven tussen de 30-50% besparen op hun ondersteuningskosten terwijl ze nog steeds tijdige en effectieve ondersteuning ontvangen voor hun Microsoft-omgevingen.

Voordelen van ondersteuning door alternatieve serviceproviders

  • Kostenbesparingen: Alternatieve serviceproviders bieden aanzienlijk lagere prijzen in vergelijking met Microsoft Unified Support, waardoor bedrijven middelen kunnen heralloceren naar strategische initiatieven en innovatie.
  • Snellere responstijden: Met toegewijde teams van experts die zich uitsluitend richten op Microsoft-technologieën, kunnen Alternatieve serviceproviders vaak snellere responstijden en oplossingen bieden in vergelijking met de ondersteuningskanalen van Microsoft.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Ondersteuning door derden kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie, met flexibele serviceopties en gepersonaliseerde ondersteuningsplannen.
  • Expertise en ervaring: Veel alternatieve serviceproviders beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het beheren van Microsoft-omgevingen, waardoor klanten hoogwaardige ondersteuning ontvangen van ervaren professionals.

Op zoek naar onafhankelijk advies over Microsoft licenties en ondersteuningsdiensten?

Zoek niet verder! Bij BeSharp Experts bieden we onafhankelijk advies over Microsoft licenties en kunnen we klanten helpen bij het vinden van een alternatieve serviceprovider voor goedkopere en snellere ondersteuningsoplossingen. Ons toegewijde team is erop gericht om bedrijven te helpen de complexiteit van Microsoft-licenties en ondersteuningsopties te doorgronden, zodat ze kosteneffectieve oplossingen vinden die zijn afgestemd op hun unieke behoeften.

Klaar om uw Microsoft-ondersteuningsstrategie te optimaliseren?

Laat de complexiteit van Microsoft-ondersteuningsopties uw organisatie niet tegenhouden. Neem vandaag nog contact op met BeSharp Experts voor onafhankelijk advies en oplossingen op maat die efficiëntie en kostenbesparingen bevorderen.