Wim Zuman deelt inzichten over de voordelen van pre-owned licenties op het Gartner IT Symposium in Barcelona

oktober 16, 2023

In een wereld waarin IT voortdurend evolueert en organisaties worden uitgedaagd om innovatief te zijn binnen hun budgettaire grenzen, wordt het Gartner IT Symposium in Barcelona 2023 met grote verwachtingen tegemoet gezien. Wim Zuman, Director of Professional Services bij BeSharp Experts B.V., zal waardevolle inzichten delen op dinsdag 7 november om 14:00 uur CET.

Gartner IT Symposium 2023: Waar innovatie samensmelt

Het Gartner IT Symposium is een jaarlijkse gebeurtenis die IT-professionals samenbrengt om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te bespreken. In 2023 belooft het symposium een leerzame ervaring te worden, met een uitgebreide agenda vol boeiende sessies en presentaties.

Wim Zuman en Mick Shotton in de spotlight

Een van de sessies die de aandacht zal trekken, vindt plaats op 7 november om 14:00 uur CET. Mick Shotton, Sales Manager bij Discount-Licensing Ltd, en Wim Zuman zullen spreken over het vergroten van de innovatieve slagkracht binnen de bestaande ICT-budgetten via de pre-owned softwaremarkt.

Tijdens de presentatie zullen Mick Shotton en Wim Zuman deelnemers meenemen in praktijkvoorbeelden waarin organisaties de pre-owned softwaremarkt hebben benut om hun softwareinvesteringen te maximaliseren.

Verken licentiemogelijkheden en strategische voordelen in Barcelona

Wim Zuman zal niet alleen waardevolle inzichten delen over hoe zijn klanten inkomsten hebben gegenereerd uit ongebruikte licenties en aanzienlijke kostenbesparingen hebben gerealiseerd bij softwareaankopen, maar hij zal ook demonstreren hoe deze inzichten als strategisch instrument kunnen worden ingezet.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het Gartner IT Symposium in Barcelona biedt een unieke kans om inzichten op te doen en te leren van experts zoals Wim Zuman. Als u niet in staat bent om de presentatie bij te wonen, maar meer wilt weten over licentieoptimalisatie en wilt onderzoeken of pre-owned licenties ook iets zijn voor uw organisatie, nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met BeSharp Experts.

We staan klaar om met u te spreken en u te helpen bij het verkennen van alle licentiemogelijkheden en strategische benaderingen, inclusief het gebruik van pre-owned licenties als krachtig instrument in uw onderhandelingen met Microsoft en in uw IT-strategie, met inbegrip van mogelijke stappen richting de cloud.

☎️ Bel ons vandaag nog: 085-0070484

📧 Stuur ons een e-mail: info@besharpexperts.com

🌐 Bezoek onze website voor meer informatie: www.besharpexperts.com

Agenda by Topic | Gartner IT Symposium/Xpo™ 2023 Conference, Barcelona, Spain