Even aan u voorstellen

Wij zijn een gepassioneerd team van experts met diepgaande kennis van software en licenties. Onze missie is om klanten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun software-investeringen.

Ons team bestaat uit professionals met diverse achtergronden en vaardigheden, maar we delen één gemeenschappelijk doel: het succes van onze klanten. Onze benadering is gebaseerd op inzicht, samenwerking en maatwerk. We luisteren naar uw behoeften en ontwikkelen oplossingen die uw bedrijf naar ongekende successen leiden.

Kevin Pastor
Director Sales & Marketing

“Onze focus ligt op het begrijpen van de behoeften van onze klanten en het ontwikkelen van op maat gemaakte strategieën die hen helpen groeien. We streven ernaar om waardevolle relaties op te bouwen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, zodat onze klanten hun doelen kunnen bereiken.”

Kevin Pastor (45), onze Director Sales & Marketing en één van de managing partners bij BeSharp Experts, heeft sinds het jaar 2000 een rijke ervaring opgebouwd in de wereld van software en licenties. Zijn reis begon bij Microsoft, waar hij zijn passie voor de software-industrie ontdekte. Gedurende zijn carrière heeft Kevin verschillende rollen bekleed bij Licensing Solution Providers, variërend van licentiespecialist tot sales en marketing gerelateerde (management) functies. Deze diverse rollen hebben hem een diepgaand inzicht gegeven in de complexe wereld van softwarelicenties en strategische zakelijke benaderingen.

Hij zet zich in voor het succes van onze klanten en streeft ernaar om hen te helpen hun doelen te bereiken in deze snel veranderende digitale wereld.

Wim Zuman
Director Services

“Bij BeSharp Experts richten we ons op de strategische kant van licentie- en cloud optimalisatie. We begeleiden onze klanten bij het creëren van een heldere roadmap voor de komende 3-6 jaar, het ontwikkelen van strategische scenario's en het succesvol onderhandelen met Microsoft. Met flexibele en schaalbare oplossingen stellen we organisaties in staat te groeien en te concurreren in een snel veranderende markt.”

Wim Zuman (39), onze Director Services en één van de managing partners bij BeSharp Experts is een doorgewinterde professional met meer dan 15 jaar ervaring als licentiespecialist bij verschillende Licensing Solution Providers. Gedurende zijn carrière heeft hij zich ontwikkeld tot een expert in het vinden van de meest optimale licentie-oplossingen, zowel voor nationale ondernemingen als voor grote multinationals.

Met zijn ruime ervaring in het onderhandelen van internationale licentiecontracten, zorgt hij ervoor dat organisaties licenties verwerven tegen de meest gunstige prijs- en contractvoorwaarden.

Marcus Meekel
Director Finance & Operations

“Bij BeSharp Experts hechten we veel belang aan goed ingerichte processen. Dit zorgt niet alleen voor een soepel verlopend project, maar komt uiteindelijk ook ten goede aan het eindresultaat voor onze klanten.”
Marcus Meekel (45) onze Director Finance & Operations en één van de managing partners bij BeSharp Experts leidt de dagelijkse operaties bij BeSharp. Met meer dan twee decennia internationale ervaring in project- en bedrijfsmanagement zorgt hij ervoor dat projecten naadloos verlopen en dat klanten de best mogelijke ervaring hebben wanneer ze zakendoen met BeSharp Experts. Zijn professionele achtergrond omvat zowel Nederlandse als Amerikaanse bedrijven, variërend van grote ondernemingen tot startups. Hij brengt een combinatie van professionaliteit en een no-nonsense aanpak, waarbij de klant altijd voorop staat.

Onze Visie

Onze visie is het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en hen voortdurend ondersteunen bij het maximaliseren van software-investeringen en het optimaliseren van het gebruik. We willen een betrouwbare en waardevolle partner zijn die meedenkt met de klant en hen helpt bij het behalen van hun doelen op korte en lange termijn. Ons doel is om onze klanten te voorzien van flexibele en schaalbare oplossingen die aansluiten op hun specifieke behoeften en bijdragen aan het succes in een snel veranderende markt.

Onze Missie

Onze missie is om klanten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun software-investeringen via deskundig advies over licentiemanagement en contractonderhandelingen. Wij geloven in op maat gemaakte oplossingen die organisaties in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen over hun softwaregebruik, terwijl naleving en waarde voor hun bedrijf worden gewaarborgd. Daarnaast streven wij naar het bevorderen van innovatie door het proactief delen van kennis over de voortdurend veranderende markt van software en clouddiensten. Onze transparante aanpak biedt duidelijkheid in de vaak complexe licentiemogelijkheden van grote softwareleveranciers, waardoor klanten gemakkelijker de juiste keuzes kunnen maken.