Persbericht oprichting BeSharp Experts

mei 23, 2023

Vandaag kondigen we met trots de oprichting aan van BeSharp Experts, een toonaangevend consultancybedrijf gespecialiseerd in het maximaliseren van Microsoft-softwareinvesteringen.

BeSharp Experts, opgericht door Wim Zuman, een ervaren licentiespecialist en contractonderhandelaar, streeft ernaar klanten onafhankelijk advies te geven, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun softwareinvesteringen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in contractonderhandelingen en softwarelicentie optimalisatie biedt BeSharp Experts een unieke service die klanten in staat stelt altijd de beste deal te sluiten en controle te houden over hun licenties en cloudabonnementen. Het is essentieel voor organisaties om hun softwareinvesteringen strategisch te benaderen, en dat is waar BeSharp Experts zich onderscheidt van andere bedrijven.

“Ons doel bij BeSharp Experts is klanten te helpen maximale waarde te halen uit hun Microsoft-softwareinvesteringen”, aldus Wim Zuman, oprichter van BeSharp Experts. “We richten ons op de strategische kant van licentie- en cloudoptimalisatie, waarbij we klanten begeleiden bij het creëren van een heldere roadmap voor de komende 3-6 jaar, het ontwikkelen van strategische scenario’s en succesvol onderhandelen met Microsoft. We bieden flexibele en schaalbare oplossingen die organisaties in staat stellen te groeien en te concurreren in een snel veranderende markt.”

BeSharp Experts biedt een uitgebreide reeks diensten aan, waaronder ondersteuning bij het optimaliseren van licenties en cloudabonnementen, het nakomen van contractuele verplichtingen jegens Microsoft en het bieden van langetermijnstrategieën en gerichte contractondersteuning. Het ervaren team van BeSharp Experts staat klaar om klanten te helpen hun korte- en langetermijndoelen te bereiken.

De aanpak van BeSharp Experts begint met een QuickScan, waarbij de belangrijkste optimalisatiegebieden worden geïdentificeerd. Vervolgens doorloopt de klant samen met een BeSharp Expert een licentie- en cloudoptimalisatietraject, waarbij grondig inzicht wordt verkregen in het huidige gebruik en de licentierechten, en waar mogelijkheden voor optimalisatie worden geïdentificeerd. Tijdens de roadmap- en scenario-sessies wordt een strategie voor 3 tot 6 jaar ontwikkeld, die wordt gebruikt tijdens de onderhandelingen met Microsoft om de beste prijs en contractvoorwaarden te verkrijgen. Met het StaySharp Service Contract van BeSharp Experts kunnen klanten jaarlijks worden ondersteund, waardoor ze blijvende controle hebben over hun licentie-, cloud- en beveiligingskosten.

Wim Zuman voegt toe: “We willen ervoor zorgen dat klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst beschermd zijn tegen onnodige licentie-uitgaven en compliance-risico’s. Met ons StaySharp Service Contract hebben klanten doorlopend toegang tot onze licentiespecialisten voor vragen en zijn ze verzekerd van professionele ondersteuning tijdens eventuele audits.

BeSharp Experts gelooft in een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft als het gaat om softwareinvesteringen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke doelstellingen en uitdagingen te begrijpen, zodat we de meest effectieve strategieën kunnen ontwikkelen en implementeren.

Met de oprichting van BeSharp Experts brengen we een team van hooggekwalificeerde professionals samen die uitgebreide kennis en ervaring hebben op het gebied van Microsoft-licenties en contracten. Ons team is volledig toegewijd aan het leveren van uitstekende resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Wij nodigen bedrijven en organisaties uit om contact met ons op te nemen en te profiteren van de expertise en waardevolle diensten die BeSharp Experts te bieden heeft. Samen zullen we werken aan het maximaliseren van uw Microsoft-softwareinvesteringen en het bereiken van uw zakelijke doelstellingen.

Voor meer informatie over BeSharp Experts en onze diensten kunt u terecht op onze website www.besharpexperts.com of neem direct contact met ons op via 085-0070484 of info@besharpexperts.com. Voor het inplannen van een afspraak kunt u gebruikmaken van Calendly.

Over BeSharp Experts:

BeSharp Experts is een toonaangevend consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het maximaliseren van Microsoft-softwareinvesteringen. Met een team van ervaren licentiespecialisten en contractonderhandelaars biedt BeSharp Experts klanten onafhankelijk advies om weloverwogen beslissingen te nemen over hun softwareinvesteringen. Het bedrijf richt zich op de strategische kant van licentie- en cloudoptimalisatie en biedt flexibele en schaalbare oplossingen om organisaties te helpen groeien en concurreren in een snel veranderende markt.

Bezoek www.besharpexperts.com voor meer informatie.