Belangrijke update: Uitbreiding van Microsoft 365 Copilot-vereisten

maart 19, 2024

We brengen u graag op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot Copilot voor Microsoft 365, waarvan sommigen van u mogelijk gebruik maken of overwegen te gaan gebruiken.

Tot nu toe was het vereist dat gebruikers van Copilot voor Microsoft 365 in het bezit waren van specifieke licenties, zoals Microsoft 365 E3/5, Office 365 E3/5, of Microsoft 365 Business Standard/Business Premium. Deze vereiste kan echter een obstakel vormen voor sommige organisaties.

Daarom willen we u informeren over een aanstaande uitbreiding van Copilot voor Microsoft 365-vereisten. In de komende weken zal deze uitbreiding de toegang tot Copilot voor Microsoft 365 uitbreiden naar een breder scala van licentieplannen, waaronder Microsoft 365 F3 en F1, Microsoft 365 Business Basic, Office 365 E1, en meer.

Het doel van deze uitbreiding is om organisaties van verschillende groottes en disciplines in staat te stellen om gebruik te maken van AI-gestuurde tools, ongeacht hun licentieplan.

Als u vragen heeft over hoe deze verandering van invloed kan zijn op uw organisatie of als u hulp nodig heeft bij het navigeren door deze verandering, staan wij als onafhankelijke adviseurs graag tot uw dienst.