10 tips voor audit success met BeSharp Experts

oktober 24, 2023

Het voorbereiden op audits, kan een complex en zenuwslopend proces zijn. Gelukkig kunnen we u helpen met 10 waardevolle tips om u voor te bereiden en uw auditproces soepeler te laten verlopen. Hier zijn ze:

  1. Licentie inventarisatie: Begin met een grondige inventarisatie van uw huidige licenties en gebruikte software. Zorg ervoor dat uw administratie up-to-date is.
  2. Documentatie bijhouden: Houd nauwkeurige documentatie bij van alle softwarelicenties, contracten en gebruikersovereenkomsten.
  3. Risicobeoordeling: Identificeer potentiële risico’s en tekortkomingen in uw licentiepositie. Begrijp waar u mogelijk niet voldoet aan de licentievoorwaarden.
  4. Plan van aanpak: Stel een gedetailleerd plan van aanpak op voor de audit, inclusief hoe u eventuele tekortkomingen zult aanpakken.
  5. Communicatie met Microsoft: Coördineer alle communicatie met Microsoft zorgvuldig en nauwkeurig om misverstanden te voorkomen.
  6. Ondersteuning tijdens de audit: Zorg ervoor dat u deskundige ondersteuning hebt tijdens het auditproces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
  7. Onderhandeling: Wees bereid om te onderhandelen met de auditor om tot een oplossing te komen die gunstig is voor uw organisatie.
  8. Toekomstgerichte oplossingen: Denk aan toekomstgerichte commerciële oplossingen om boetes, naheffingen en auditkosten te minimaliseren.
  9. Bescherm uw reputatie: Neem maatregelen om reputatieschade te voorkomen, aangezien audits openbaar gemaakt kunnen worden.
  10. Kies de juiste ondersteuning: Overweeg het inschakelen van een onafhankelijke adviseur, zoals BeSharp Experts, voor optimale auditondersteuning.

 

Slim voorbereid op audits met BeSharp Experts als uw onafhankelijk adviseur

Als onafhankelijk adviseur bieden wij auditondersteuning om u gedurende het volledige audittraject te begeleiden, waarbij we ons baseren op ons beproefde BeSharp Audit Defense protocol.

We analyseren risico’s, onderhandelen namens u en streven naar toekomstgerichte oplossingen om boetes, naheffingen en auditkosten te minimaliseren.

Met onze expertise minimaliseren we de kans op reputatieschade en zorgen we voor een gestroomlijnde auditervaring. U kunt op ons rekenen om commerciële oplossingen te vinden die bijdragen aan uw succes. Neem bij aankondiging van een audit direct contact op met BeSharp Experts voor de beste ondersteuning.

☎️ Bel ons vandaag nog: 085-0070484

📧 Stuur ons een e-mail: info@besharpexperts.com

🌐 Bezoek onze website voor meer informatie: www.besharpexperts.com